Cantobox®

 

Je denkt misschien: een doos is een doos.

 

Als je de Cantobox hebt gezien weet je beter!

 

Het design is revolutionair en uniek

Cantobox® – Het revolutionaire boxconcept

De hoeken zijn vlijmscherp, de belijning extreem vloeiend en het creëert een geweldig onderscheidend vermogen (denk aan een concept zoals een iPhone®-doosje).

De box wordt op de millimeter nauwkeurig afgewerkt in onze state-of-the-art machines. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Daarmee krijgt onze Cantobox een schoonheid en stevigheid die je nog niet eerder zag. Dit schept ongekende en unieke kansen om verpakkingen en producten, zowel in kleine als grote aantallen, een nóg luxueuzere en tegelijkertijd betaalbare uitstraling mee te geven.

Wrap your product with class! onze Unieke en Sterke punten : (USP’s)

Super scherpe randen Uniek boxconcept met super scherpe hoeken van 90 graden voor een solide en luxe uitstraling.

Luxe “look and feel” Voor producten die niet zomaar een gewone verpakking, maar een luxe, opvallende en unieke trendsettende box nodig hebben voor een echt “wow-effect ”.

Lage opstartkosten Een bijzondere verpakking, zeer concurrerend geprijsd, zelfs in kleine hoeveelheden mogelijk gemaakt door middel van onze innovatieve productiemethodes en het gebrek aan stansmeskosten! 

Onbegrensde mogelijkheden

Klik hier en bekijk de onbegrensde mogelijkheden van de Cantobox®.

Cantobox® Showcases

Klik hier voor een selectie van uiteenlopende succesvolle Cantobox® projecten.

Exclusief producent / Verdeler van Cantobox

 

Cantobox.eu/be is mede-ontwikkelaar geweest van de Cantobox-maker en wij zijn op dit moment de enige in Europa die hem in productie heeft!

 

Onze Cantobox kan worden geleverd worden in diverse kleuren en tinten. Ze kan worden bedrukt, gestanst of bekleed met een zeer ruim gamma van speciale gestructureerde papieren en materialen. Bijna alles is mogelijk!

Wij beantwoorden graag al uw vragen over de mogelijkheden van onze Cantobox!

Contact

Cantobox.eu/be
Louis Pasteurstraat 1
3920 Lommel
België - Belgique
BTW/TVA BE 0443.314.249