• 11 JUN 15
  New 2015 (2) – Intelligente druk-automatisering voor ons Digitaal Drukwerk

  New 2015 (2) – Intelligente druk-automatisering voor ons Digitaal Drukwerk

  Na een ruime periode van analyse en technisch testen hebben wij in maart 2015 beslist om onze digitale drukpersen gevoelig te optimaliseren, bijkomend uit te breiden en verder te automatiseren.

  Dit resulteert in een superieure digitale drukkwaliteit die niet van een standaard offsetkwaliteit te onderscheiden valt… behoudens misschien door haar superconstante en hoge registratievastheid en drukkwaliteit tot wel 3600 dpi !

  In het kort : Drukformaten van min. 100 x 148 mm tem 330 x 1200 mm zijn mogelijk , dit realiseren wij zowel op Papieren dragers (maco/offset/specials..) als op Plastics (pvc,polyesters,PET,vinyl…) , zelfs kleine reeksen van oa. brochures, flyers, verpakkingen, stickers en labels als gepersonaliseerde enveloppen in full color zijn mogelijk !  Onze drukpersen kunnen allen voedingsgeschikte inkten of toners verwerken en zijn erg energie-efficient.

  Over personalisatie en het drukken van variabele data (VDP ) gesproken, realiseren we met deze nieuwe machine prachtige pareltjes waarbij full color brochures en ander drukwerk met 1 to 1-data worden gecombineerd tot een werkelijk gepersonaliseerd drukwerk op het gewenste aantal en op maat van onze klanten.

  Adresseringen en postdrop-documenten zorgen ervoor dat het drukwerk nog sneller op zijn plaats zal zijn.

  Vraag ons naar de mogelijkheden !IMG_8334

  pos_2IMG_8388IMG_5774 m

  1QR-Codemap_pointer4