• 06 NOV 19
  Kaaslabel Antwerps Pikantje

  Kaaslabel Antwerps Pikantje

  Kaaslabel.be is producent van kaaslabels met een zeer brede waaier van materialen en stansformaten.
  Wij maken deel uit van de grafische activiteiten van Drukkerij Bosmans gevestigd op het Kristalpark te Lommel vlakbij de grens tussen België en Nederland.

  Wij onderscheiden ons door het produceren en leveren van kwalitatieve op maat gemaakte kaaslabels en voedingsetiketten. Wij produceren zowel in kleine als in grotere oplages in onze sterk geautomatiseerde productiesite.

  Het kaaslabel van het Antwerps Pikantje werd gedrukt door Drukkerij Bosmans te Lommel, gespecialiseerd in voedingsgeschikte etiketten.

  Het Antwerps Pikantje is een kruidige kaascreatie die voortvloeit uit de rijke Antwerpse geschiedenis en de economische ontwikkelingen in de “Gouden Eeuw” van Antwerpen. Het toenmalige Antwerpen was als stad aan de Schelde een succesvol handelscentrum waar vooral kooplieden, financiers, ambachtslui en kunstenaars elkaar vonden.

  Antwerpen was ook het centrum van de kruidenhandel, welke toen in handen was van de Portugezen (Vasco de Gama). Door de groeiende activiteiten in Antwerpen besliste de koning van Portugal om Antwerpen het distributiecentrum te maken van de handel in kruiden en specerijen. Door een combinatie van de Portugese en Belgische handel is het Antwerps Pikantje ontstaan.

  Contacteer ons voor meer info over voedingsgeschikte labels!