Verzenddoos & verpakkingsdoos \ Royal Swinkels

Passie voor bier

Royal Swinkels is een familiebedrijf van mouters en brouwers over de hele wereld. Ze zijn actief in de horeca en retail in meer dan 150 landen. Het uitgebreide assortiment bevat meer dan 300 verschillende bieren waaronder ook alcoholvrije varianten. Ze streven naar een constante kwaliteit en hechten bovendien veel belang aan innovatie.

Een perfecte match met onze drukkerij!

Eén grote familie

Royal Swinkels is een bedrijf met wereldfaam en wil de wereld veroveren door samen te werken als één familie waarin ieder zichzelf kan zijn. Om nieuwe klanten te verwelkomen, produceerden we een verzenddoos op maat. Zowel de binnenkant van het deksel als de inlay worden met een gepersonaliseerde verwelkoming bedrukt. Dit zorgt voor een originele beleving bij het openen of unboxen van de doos. In de doos zitten twee bierflesjes met bijpassende glazen. Want bier drink je natuurlijk het liefst in gezelschap. Cheers!

Proeven mag

Om enkele biersoorten in de kijker te zetten, stellen ze een proefpakket samen voor vier bierflesjes. De flesjes zijn direct zichtbaar door het venster in de verpakking. Ook de zijkant van het pakket krijgt een originele boodschap.

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties