• 06 NOV 19
  Roll-up Banners

  Roll-up Banners

  Een roll up banner behoort tot de basis van je promotiemateriaal en is zeer eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Roll up banners zijn ook ideaal voor je kantoor of winkel.

  De rolbanners kunnen voor verschillende doeleindes gebruikt worden. Door het praktische formaat en gebruiksgemak is het een ideaal product om snel promoties in het zicht te plaatsen.

  De banner rollup is ook zeer geschikt in etalages en op winkelvloeren, door het grote formaat trekken ze de aandacht. Hierdoor wordt jouw reclameboodschap opgemerkt door potentiele klanten. Daarom is het een ideaal product om acties en aanbiedingen aan te prijzen. Door de lage aanschafprijs is dit product zeker de moeite waard.

  De banner is eenvoudig te vervoeren in de draagtas. Deze wordt standaard bij elk model gratis meegeleverd. De tas is voorzien van een schouderband zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen. Het totaalgewicht van de 85 x 200cm display is niet meer dan 4 kg!

  Contacteer ons voor meer info!