Sjiekgedrukt.be is producent van hoogstaand kwalitatief drukwerk in een zeer brede waaier van materialen en uitvoeringen.

Wij maken trots deel uit van de grafische activiteiten van Drukkerij Bosmans NV gevestigd op het Kristalpark te Lommel vlakbij de grens tussen België en Nederland.

Wij onderscheiden ons door het produceren en leveren van op maat gemaakte grafische pareltjes die wij, vooral in opdracht van grafische bureaus realiseren. Wij produceren zowel in kleine als in grotere oplages in onze sterk geautomatiseerde produktiesite en dit zowel in offset, digitale druk als online.

CONTACT :  Vraag hier een afspraak aan en wij komen graag bij u langs voor vrijblijvende info of een gesprek.

Onze werkwijze

De productie gebeurt op moderne en recente drukpersen. Vermits de afwerking bij drukwerken vaak de kroon op het werk is, zorgen wij ervoor dat ons drukwerk tot in het laatste detail feilloos wordt afgewerkt.

Na een kritische interne kwaliteitscontrole worden de producten netjes verpakt en uitgeleverd. Leveringen gebeuren meestal via onze eigen transportdiensten.

Betrouwbare partner en leverancier

Wij hebben voor specifieke toepassingen o.a. een ruime ervaring in de voedingssector en met het gebruik van Voedingsgeschikte Inkten en materialen. Wij zijn tevens leverancier van labels en etikettentoepassingen!

Als betrouwbare partner en leverancier van talrijke ontwerp- en communicatiebureau’s, staan wij steeds paraat om bij specifieke vragen of projecten een advies of vrijblijvende informatie te verstrekken.