• 06 NOV 19
  Vouwdoosjes

  Vouwdoosjes

  Drukkerij Bosmans focust zich extra op het vervaardigen en bedrukken van kartonverpakkingen. Vouwkarton is zeer flexibel, maar kan ook tegen een stootje. Daardoor kent het bijzonder uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Zo wordt vouwkarton veelvuldig gebruikt als consumentenverpakking voor uiteenlopende artikelen.

  Voor een unieke uitstraling van uw product(en)!

  Zoekt u een geschikte verpakking voor uw product? Wilt u uw huidige product extra aantrekkelijk maken met een doosje? Vouwkarton biedt hierin vele mogelijke oplossingen.
  Of het nu gaat om producten die direct in een doosje verpakt worden (zoals chocolade) of een geschenkverpakking, wij bedenken samen met u de best passende oplossing.
  Enkele voorbeelden van vouwkarton mogelijkheden zijn: vouwdoosjes, geschenkverpakkingen, snoepdoosjes …

  Bij Bosmans Drukkerij Groep weten we als geen ander dat uw verpakking de klant moet overtuigen tot een aankoop, én de kwaliteit van het gekochte product moet tonen.
  Daarom is het belangrijk dat uw doosje aantrekkelijk en onderscheidend is. Dit kan met de bedrukking en vorm maar ook met de afwerking.
  Vouwkarton kan onderverdeeld worden tussen verlijmde en onverlijmde doosjes.
  Wij produceren ook voedselveilige doosjes. Deze producten zijn 100% veilig en kunnen zonder probleem direct in contact komen met voedingsartikelen.

  Contacteer ons voor meer info!