Kaaslabels, verzenddoos & huisstijl \ Klaartjes Kaas

Bekroonde kaasmeesters

Op ambachtelijke wijze kaas laten rijpen of affineren om de juiste smaak te creëren? Daar weten de kaasmeesters van Klaartjes Kaas alles over. Al generaties lang geven ze hun passie en kennis voor kaas door. Dit vakmanschap werd ook bekroond met verschillende World Cheese Awards. Uiteraard is het ook belangrijk dat de kaas herkenbaar is bij de consument. Daarvoor kwamen de kaasmeesters bij onze drukkerij aankloppen.

Goed gemerkt met een kaaslabel

De goudgele kaasbollen van Klaartjes Kaas krijgen een band rondom, een kaasbanderol genoemd. Op de bovenkant van de bol komt een kaaslabel of kaasvloei. Zo is het merk goed zichtbaar bij de gebruiker, ook als de kaas wordt aangesneden. De kaaslabels zijn uiteraard 100% foodsafe. Dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor direct contact met voedingswaren. Hiervoor drukken we met bio-inkten op voedingsgeschikt papier. Lees meer over kaasverpakking in onze blog. Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Verzenddozen en branding

De ambachtelijke kazen krijgen ook een passende verzenddoos. Deze is robuust en stevig voor veilige verzending met de post of koerier. Ook voor de branding van de huisstijl, de flyers en brochures zijn we de vaste drukpartner.

Een smakelijke samenwerking!

Wil jij ook uitpakken met voedingsgeschikte verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties