matraslabel.be by drukkerij bosmans

 

Matraslabel.be is producent van matraslabels in een zeer brede waaier van materialen en (stans)formaten.

Wij maken trots deel uit van de grafische activiteiten van Drukkerij Bosmans NV gevestigd op het Kristalpark te Lommel vlakbij de grens tussen België en Nederland.

Wij onderscheiden ons door het produceren en leveren van kwalitatieve op maat gemaakte Matraslabels en Matrasetiketten. Wij produceren zowel in kleine als in grotere oplages in onze sterk geautomatiseerde productiesite.

CONTACT :  Vraag hier een afspraak aan en wij komen graag bij u langs voor vrijblijvende info of een gesprek.

Naargelang uw toepassingen en behoeften

Matraslabel.be is gespecialiseerd in het bedrukken, snijden, stansen en het verwerken van diverse materialen. Bijkomende voorzieningen zoals het individueel nummeren, aanbrengen van barcodes enz. behoren eveneens tot de vele mogelijkheden. Wij beleveren hoofdzakelijk matrassenfabrikanten maar ook de mode-industrie. Klanten met specifieke labelbehoeften kunnen steeds bij ons terecht voor bijkomende en vrijblijvende informatie.

Enkele voorbeelden van toepassingen

Onze textielstickers zijn uitstekend geschikt voor gebruik op kleding,(meubel)stoffering en vooral op matrassen. Wij produceren zowel instiklabels als zelfklevende etiketten. Het zelfklevend materiaal is uitermate flexibel en heeft een zeer goede hechting op alle oppervlakken met een vezelstructuur. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende hechtingsgraden zoals : Non-permanent / Licht / Normaal / Heavy en extra Heavy belijming.