What about a box?

Verzenddozen

De perfecte doos om met de post te versturen. Schokbestendig en stevig.

Wil je je pakketje zorgeloos verzenden?

Heb je een webshop of wil je je klanten een pakketje sturen? Dan is de verzenddoos een slimme keuze. In deze robuuste verpakking kan je jouw producten of relatiegeschenken veilig versturen met de post of koerier.

Handig formaat

Alle dozen worden op maat gemaakt. Enkele standaardformaten zijn de verzenddoos op A4 en A5-formaat. Ook verzenddozen op XL-formaat voor grotere volumes zijn mogelijk. Hier kunnen we zelfs handvaten voorzien zodat ze makkelijk te dragen zijn.

Kleine zendingen passen in een brievenbusgeschikte verzenddoos. Denk aan een boek of brochure bijvoorbeeld. Met dit formaat ben je zeker dat je zending wordt geleverd. En je bespaart bovendien portkosten.

Unboxen maar!

De verzenddoos bestaat uit stevig golfkarton. Dit materiaal wordt omkleefd (gecacheerd in druktermen) met een in offset bedrukt vel. Zo is de kwaliteit van de drukkleuren optimaal. Het deksel zit aan de doos vast. Door een inschuifsysteem kan de klep makkelijk gesloten worden en is tape zelfs overbodig.

 

Met een inlay op maat liggen je producten mooi vast in de verzenddoos. Zorg voor een verrassingseffect door ook de binnenkant van de doos te bedrukken. Dit maakt het unboxen zoveel leuker!

Extra's om de doos af te werken

Maak je verpakking compleet

Inlay

Voorzie je meerdere producten in de doos? Met een inlay blijven de producten mooi vastzitten in de doos. De inlay kan in bedrukt karton zijn of in schuimrubber.

Foliedruk of UV-spotvernis

Met foliedruk of UV-spotvernis krijgt de verzenddoos instant een luxe uitstraling. Wat dacht je van het logo in goudfolie of geef je liever extra glans met UV-spotvernis?

Verzendservice

Er komt veel kijken bij het verzenden van dozen. Het vouwen, afvullen, adresseren en verzendklaar maken, nemen we graag uit handen. Zo win je kostbare tijd!

En nog zoveel meer

Er zijn tal van leuke opties om jouw verpakking te doen schitteren. We denken graag mee om jouw project te doen slagen.

Maak een afspraak

Wil jij ook uitpakken met stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!