Da's sjiek gedrukt!

Drukwerk

Verfijnd, kwalitatief en creatief drukwerk: da’s pas sjiek! Wil jij ook in het oog springen?

Brochures & magazines

Met een overzichtelijke product catalogus of inspirerend magazine wil je je lezers raken. De combinatie van de juiste papiersoorten, de creatieve vormgeving en de gepaste afwerking zorgen voor de gepaste sfeer. Voeg daarbij een speciaal effect zoals folie of UV-vernis en je brochure krijgt een instant WOW-gevoel.

 

Geef mijn lezers een WOW-gevoel

Huisstijl

Je bedrijf laten schitteren bij jouw klanten? Dan is jouw branding of huisstijl bij ons in goede handen. Of het nu visitekaartjes, offertemappen of bedrukte enveloppen zijn, wij zorgen dat jouw bedrijf zich stijlvol presenteert. Een luxe toets met foliedruk, blinddruk of uitkap toevoegen, maakt het plaatje compleet.

 

Laat mijn bedrijf schitteren

Boeken

Met een hardcover boek kan je volledig uitpakken bij je lezers. Laat de kaft opvallen door foliedruk, UV-vernis of een originele blinddruk en het effect is maximaal. Leuk detail: de binding van het boek kan ook voor een creatieve twist zorgen. Al gehoord van open rug of garenloze binding? Onze experts vertellen je er alles over.

 

Laat je boeken drukken

Wat klanten over ons zeggen...

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

"Drukkerij Bosmans dacht creatief met ons mee. Het draagdoosje is in de vorm van een huis, een knipoog naar onze sector!"
"Zeer vakkundig en professioneel afgewerkt, en daarboven nog een super service!"
"Onze originele en innovatieve producten in een duurzame verpakking, de perfecte match!"
"Voor onze lokaal geproduceerde granola vonden we hier de geschikte ecologische verpakking!"
"We streven altijd naar perfectie. In drukkerij Bosmans vonden we een lokale partner die op dezelfde lijn zit. "
"Ik zocht een verfijnde en stevige verpakking. We hebben samen een gepaste oplossing gevonden. Ik ben heel blij met het resultaat!"

Point of Sales materiaal

Jouw producten moeten natuurlijk opvallen in het winkelpunt. Met een toonbankdisplay, wobbler of hangtag trek je de aandacht van de potentiële klanten. Uiteraard straalt het winkeldrukwerk of POS-materiaal het imago uit van jouw bedrijf of product. Met goud-of zilverfolie, UV-vernis of een originele uitkap voeg je een extra dimensie toe.

 

Laat mijn producten opvallen

Labels

Naast labels op papier- en stickervellen voor traditioneel gebruik, hebben we ons toegespitst op niche markten. Neem nu onze matraslabels die ingestikt of gekleefd kunnen worden. Verder zijn onze voedingsgeschikte kaaslabels terug te vinden in de zuivelafdeling. Uiteraard zijn meerdere toepassingen mogelijk.

 

Ik wil stijlvolle labels

Direct mail

Wil je in één keer veel relaties bereiken met een brochure, kaart of boek? Dan is een direct mailing dé ideale methode. Spring eruit met een opvallende envelop of doos, voorzie een originele boodschap aan de buitenkant en ga voor maximaal bereik. Bij een mailing komt al snel heel wat kijken. Zowel het opstellen van het drukwerk, het personaliseren en adresseren van de enveloppen en het postklaar maken van de zending is bij ons alvast in goede handen. Wij hebben de nodige expertise in huis om je hierin volledig te ontzorgen.

 

Ik wil veel relaties bereiken

Speciale druktechnieken in de kijker

Voegt extra cachet toe aan je creatie

Foliedruk

Een dun laagje folie wordt op hoge temperatuur op het papier geperst. Zo krijgt het drukwerk een stijlvolle uitstraling met een gouden of zilveren detail. Meerdere kleuren mogelijk, mat of glanzende afwerking.

Spot UV

UV-vernis voegt een laagje glans toe aan het drukwerk. Met spot UV worden slechts stukjes (spots) met vernis bedekt. Zo kunnen bepaalde delen in het drukwerk meer opvallen dan andere.

Diepdruk

Met een diepdruk of blinddruk staat een naam of logo met reliëf in het papier geperst. Dit kan zonder toevoeging van inkt of in combinatie met folie. Een luxe afwerking met veel klasse.

Stansen

Door een vorm uit te kappen of stansen krijg je een unieke creatie. Zo kan een klein detail uitstansen of afgeronde hoeken geven aan een kaart, al veel effect geven.

Papier

Mooi drukwerk begint al bij de basis: het papier. Een opdikkend luxe papier of stijlvol zwart papier? Of liever een linnen of soft-touch uitstraling? Met het juiste papier maak je direct de goede indruk.

Inbinden

Een boek of brochure kan verlijmd of geniet worden. Ook innaaien is een optie. Zoals met de Singersteek in de kaft waarbij de brochure meer cachet krijgt.

Open rug

Een boek waarvan de kaft onbedekt en open is, is heel bijzonder. De garen zijn zo zichtbaar en zorgen voor een origineel effect. Ook de kleur van de garen is aanpasbaar.

En nog zoveel meer

Met onze opgebouwde ervaring kunnen we snel inpikken om jouw drukwerk nog meer glans te geven. De ambachtelijke druktechnieken zijn heel breed qua mogelijkheden. Jouw idee versterken, is onze zorg. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!