Leer ons kennen

Dé drukwerkspecialist in Noord-Limburg

Wie we zijn...

We zijn een familiebedrijf opgericht door Paul Bosmans in 1958. Wat eerst een papeteriezaak was in het centrum, groeide al snel uit tot een gevestigde drukkerij in het industriepark. Inmiddels runnen wij, zoon Bern en Ann, de drukkerij samen met ons ervaren team. Met recente investeringen in performante drukpersen zijn de drukmogelijkheden heel divers.

Waar we goed in zijn...

We houden van kwalitatief drukwerk. We zijn specialist in sjiek bedrijfsdrukwerk en stijlvolle verpakkingen. Alle toepassingen worden volledig op maat gedrukt in onze eigen drukkerij. Van basic tot heel luxueus: de mogelijkheden zijn breed. Ook extra afwerking zoals onder meer foliedruk of UV-vernis passen we graag toe om jouw project te doen schitteren.

Ondertussen hebben we ons ook toegespitst op meer niche markten. Zo zijn we uitgerust om voedingsgeschikt te drukken. Denk aan kaaslabels, snoepbekers, snackdoosjes en zoveel meer. Ons bedrijf is bovendien BRCGS-gecertificeerd, waardoor we sterke garanties kunnen voorleggen op het vlak van voedselveiligheid en kwaliteit. Verder drukken we ook op textiellabels zoals matraslabels.

Waar we voor staan...

We produceren alles op maat en in eigen huis. Hierdoor kan onze prima kwaliteit constant gemonitord worden. Daarnaast zoeken we samen met onze klanten naar de ideale oplossing en begeleiden we hen persoonlijk tijdens het project. We willen een duurzame lange termijn relatie opbouwen met onze partners. Met volle overtuiging bouwen we mee aan een groene toekomst.

Hoe duurzaam we ondernemen...

Ons productieproces verloopt duurzaam. We drukken met bio-inkten zonder solventen en gebruiken eco-vriendelijk FSC-papier. Verder drukken we met moderne drukpersen. Deze zorgen voor efficiëntere producties van hoge constante kwaliteit. Hierdoor verbruiken we significant minder stroom.

Groene stroom die afkomstig is van het windmolenpark in de buurt en van onze zonnepanelen. Ook de warmte van onze machines wordt opgevangen en hergebruikt. De beperkte afval van papiersnippers en pallethout wordt gerecycleerd. Ons productieproces verloopt volgens de ISO-normen. We ontwikkelen onze drukplaten energiebesparend en chemievrij.

Vacatures

Om de groei van onze drukkerij verder uit te bouwen, zoeken we extra mensen. Check hier onze vacatures en wie weet, kom jij straks onze drukkerij versterken.

Werk waar we mee durven uitpakken

Creatieve oplossingen op maat

Laten we samen de mogelijkheden bespreken

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden.