Drukkerij Bosmans, da's pas sjiek gedrukt!

Drukkerij Bosmans vindt u in Lommel, dicht tegen de grens van België en Nederland. Hierdoor hebben wij een internationale klantenkring opgebouwd en is ons bedrijf vertrouwd met zowel de Belgische als de Nederlandse bedrijfscultuur.

Eén kenmerk dat al onze klanten weten te appreciëren en dit ongeacht hun herkomst of spreektaal is onze doorgedreven persoonlijke Service en betrouwbare topkwaliteit.

 

Neem contact op
Drukkerij Bosmans Lommel

Waarom kiezen voor Drukkerij Bosmans?

Drukkerij Bosmans is een drukkerij met een gezicht! Wij gaan, in tegenstelling tot de grote drukwerkfabrieken, voor een persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening en benadering.

Drukkerij Bosmans wil met een lange termijnvisie, duurzame klantenrelaties uitbouwen die de basis vormen van een rendabel, integer, eerlijk en duurzaam ondernemingsbeleid. Wij streven ernaar een grote waarde-propositie te kunnen offreren door een betrokken en persoonlijke aanpak in het realiseren van oplossingen voor onze gewaardeerde klanten.

Omgeving en milieu zijn belangrijk. De laatste jaren hebben we dan ook sterk geïnvesteerd in duurzaam ondernemen. Niet alleen door ons bedrijf groener te maken door te investeren in nieuwe en schonere technologieën, maar ook door een verantwoorde en maatschappelijk geëngageerde houding tegenover onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Bij ons mag u rekenen op professioneel advies in de voorbereidende fase, een persoonlijke begeleiding tijdens het drukproces of de dienstverlening en stipte aanlevering volgens afspraak. Wij positioneren ons bewust niet als de allergoedkoopste, maar wél als verstrekker van een “best in class” prijs/kwaliteitsverhouding voor ons aanbod van drukwerkproducten en gespecialiseerde diensten.

 • Steeds een passende en performante oplossing

  Drukkerij Bosmans geniet door toepassing van een scherpe prijzenpolitiek en een klantgerichte service blijvend het vertrouwen van zowel grote ondernemingen, KMO’s, groot- en detailhandels, vrije beroepers, scholengemeenschappen, diverse verenigingen, overheden en particulieren. Met ons uitgebreide machinepark bieden wij voor uiteenlopende tot technisch zeer ingewikkelde opdrachten steeds een passende en performante oplossing.

 • Wij hebben een gezicht

  Wij gaan, in tegenstelling tot de grote drukwerkfabrieken en online-drukkers, voor een persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening en benadering.

 • PRIMA PRIJS voor uw drukwerk

  Wij positioneren ons bewust niet als de allergoedkoopste, maar Wél als verstrekker van een “best in class” prijs/kwaliteits verhouding voor ons aanbod van drukwerkproducten en gespecialiseerde diensten.

  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte
 • Wij denken met u mee en drukken op maat

  Bij ons mag u rekenen op professioneel advies in de voorbereidende fase, een persoonlijke begeleiding tijdens het drukproces of de dienstverlening en stipte aanlevering volgens afspraak.

  Meer informatie
 • Wij denken aan het milieu

  Wij bouwen vol overtuiging mee aan een groene toekomst en hopen dat u ons daarin volgt. Als onderneming dragen we een maatschappelijke verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu speelt daarbij een belangrijke rol. Voor ons drukwerk kiezen we dan ook voor milieuvriendelijke papiersoorten en druktechnieken. Ga met ons in zee en draag zo meer dan een (groen) steentje bij!

  Meer informatie

Wat onze klanten zeggen