KaasLabel.be door drukkerij bosmans

 

Kaaslabel.be is producent van kaaslabels in een zeer brede waaier van materialen en (stans)formaten.

Wij maken trots deel uit van de grafische activiteiten van Drukkerij Bosmans NV gevestigd op het Kristalpark te Lommel vlakbij de grens tussen België en Nederland.

Wij onderscheiden ons door het produceren en leveren van kwalitatieve op maat gemaakte kaaslabels en voedingsetiketten. Wij produceren zowel in kleine als in grotere oplages in onze sterk geautomatiseerde productiesite.

CONTACT :  Vraag hier een afspraak aan en wij komen graag bij u langs voor vrijblijvende info of een gesprek.

Naargelang uw toepassingen en behoeften

Onze kaasetiketten, kaasvloeipapieren en labels worden bedrukt in zowel offsetdruk als digitale druk en dit naargelang uw toepassingen en behoeften. Gecombineerde toepassingen van de verschillende druktechnieken voor oa. Personalisatie- en promotiedoeleinden zijn eveneens mogelijk. Enkele creatieve voorbeelden hiervan zijn gepersonaliseerde boodschappen op kaaslabels, nummeringen, aanbrengen van QR-codes enz…

Wij hebben een ruime ervaring in de voedingssector en met het gebruik van Voedingsgeschikte Inkten en materialen! Wij beleveren hoofdzakelijk kaasfabrikanten maar ook de voedingsindustrie in het algemeen. Klanten met specifieke labelbehoeften kunnen steeds bij ons terecht voor bijkomende en vrijblijvende informatie.

Enkele voorbeelden van toepassingen

Toepassing van speciaal voor de voeding ontwikkelde inkt- en grondstof-toepassingen.

Voedingsgeschikte papiersoorten zoals Zijdevloeipapier, labelpapier en zelfklevende materialen.

Voedingsgeschikte drukinkten die in DIREKT contact met voedingswaren kunnen toegepast worden.

Toepassing voor speciale doeleinden i.v.m. schuurvastheid, temperatuurafhankelijkheid, chemie e.a.