What about a box?

Verpakking

Allerlei dozen om te verzenden, te verpakken of om op te vallen. Daar kan je mee uitpakken!

Verzenddozen

Deze doos is gemaakt uit schokbestendig golfkarton en wordt omkleefd (=gecacheerd) met een in offset bedrukt vel. Zo is de kleurkwaliteit optimaal. Een inlay zorgt ervoor dat de producten mooi vast liggen. Deze stevige verzenddoos is geschikt voor verzendingen met de post of koerier.

 

Ik wil stevige verzenddozen op maat

Verpakkingsdozen

Voor elk product maken we de gepaste verpakking, of het nu een wijnfles, granola of cosmetica is. Denk onder meer aan een flesdoos, schuifdoos of vouwdoos. Voor de ultieme beleving kan ook de binnenkant een originele opdruk krijgen. Unboxing was nog nooit zo plezant!

 

Ik ga voor plezante unboxing

Wat klanten over ons zeggen...

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

"Onze originele en innovatieve producten in een duurzame verpakking, de perfecte match!"
"Zeer vakkundig en professioneel afgewerkt, en daarboven nog een super service!"
"Voor onze lokaal geproduceerde granola vonden we hier de geschikte ecologische verpakking!"
"We streven altijd naar perfectie. In drukkerij Bosmans vonden we een lokale partner die op dezelfde lijn zit. "
"Ik zocht een verfijnde en stevige verpakking. We hebben samen een gepaste oplossing gevonden. Ik ben heel blij met het resultaat!"

Luxe dozen

Deze luxe doos heeft het allemaal: een uiterst strak design door zijn scherpe hoeken en randen. Een magneetsluiting of liever een deksel, een opstaande kraag of niet? Kies voor een stijlvolle papiersoort met linnenlook of mat zwart papier en maak het plaatje compleet. Dé doos om eens écht mee uit te pakken.

 

Ik wil strakke luxe dozen

Verpakkingen voeding

Voor foodverpakking gebruiken we voedingsgeschikt karton en drukken we met bio-inkten. Hier komen snackdoosjes zoals een frietbakje of hamburgerdoosje, of snoepbekers aan bod. Ook leuke vormen als een puntzak zijn een optie. Hongertje, iemand?

 

Ik wil voedselveilige verpakking

Extra's om de doos af te werken

Maak je verpakking compleet

Wikkel of sleeve

Rond de doos kan een extra bedrukt karton gewikkeld worden met bijkomende informatie. We drukken de wikkel in fullcolour. Met een luxe afwerking zoals foliedruk of uitkap kan je helemaal uitblinken.

Foliedruk of UV vernis

De dozen kunnen een meer luxe tintje krijgen door foliedruk of vernis toe te voegen. Wat dacht je van een logo in zilverfolie op zwart papier of een laagje vernis accenten op de doos te doen opvallen?

Inlay

Voorzie je meerdere producten in de doos, dan is het slim om een inlay te voorzien. Zo blijven de producten mooi vast zitten. Een inlay kan bedrukt karton zijn, maar ook schuimrubber is een optie.

Verzendservice

Er komt veel kijken bij het verzenden van dozen. Het vouwen, afvullen, adresseren en verzendklaar maken, kunnen we uit handen nemen. Zo win je kostbare tijd!

Drukwerk

Zet jouw zending extra kracht bij met een leuke boodschap. Al gedacht aan een begeleidende kaart of stijlvolle brochure? De mogelijkheden zijn heel uitgebreid.

En nog zoveel meer

Jouw project doen slagen, is onze uitdaging. Er zijn tal van opties om van jouw verpakking een pareltje te maken. We denken en werken graag mee aan een kwalitatief resultaat.

Maak een afspraak

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!