Bosmans Outside the box 2022

Afterwork zomerevent

Op 25 augustus 2022 brachten we onze klanten en partners samen op ons afterwork zomerevent Outside the Box. Hiermee wilden we hen met elkaar verbinden én het persoonlijke karakter van ons bedrijf benadrukken.

Duurzame klantenrelatie

De partners en klanten leerden elkaar tijdens een gezellig netwerkmoment beter kennen. Ze ontmoetten de drukexperts en ontdekten ons uitgebreide productgamma van luxe drukwerk en verpakkingen. Ook de burgemeester van Lommel Bob Nijs was van de partij.

“We bouwen aan een lange termijn relatie met onze klanten. We denken met hen mee om het beste resultaat te bereiken. Deze partnerships werpen hun vruchten af. We voelen snel de noden aan en werken hierdoor efficiënt en gefocust. Hiermee onderscheiden we ons van de anonieme webshop. We willen het warme Limburgse gevoel meegeven, ook in onze werkwijze”, geeft Bern mee.

Originele goodiebox

Bern vertelde tijdens het event over het ontstaan van de drukkerij waarin hij als jonge kerel al gefascineerd was door het technische aspect van het drukken. Hoe de specialisatie in voedselgeschikte verpakking en matraslabels is gegroeid. En tenslotte gaf hij ook zijn blik op de toekomst mee waarin inspanningen om duurzaam te ondernemen een belangrijke rol blijven spelen. Daarin komen het stabiele team en het milieubewust produceren duidelijk naar voren.

De klanten kregen uiteraard na het event een leuke goodiebox mee naar huis: een originele box met attributen om zelf een ice-tea te maken. Dit paste perfect bij de uitstraling die we willen meegeven: warm met een creatieve twist.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!