What about print?

Brochures & magazines

Zet jouw producten of verhaal in de spotlight. Communicatie om te inspireren.

Klanten informeren

Wie stijlvol producten wil presenteren, zal met een product catalogus zijn klanten zeker bereiken. Promoot een selectie producten of ga voor het volledige aanbod. Geef de product catalogus de uitstraling van je bedrijf door de vormgeving in je huisstijl te gieten. Zo is de catalogus direct herkenbaar voor je klant.

Boeiende lectuur

Met een magazine vol originele artikels kan je je lezers zeker inspireren. De cover van het magazine trekt direct aan. Magazines worden meerdere keren vastgenomen om te bekijken. Hiervoor kan laminaatafwerking de cover extra beschermen voor een langere levensduur.

Vorm en afmeting

Magazines of catalogussen worden regelmatig op handig A4-formaat gedrukt. Uiteraard drukken we volledig op maat en kies je zelf het ideale formaat. De brochures of magazines kunnen geniet of verlijmd worden.

Final touch

Wie de brochure of het magazine graag extra cachet wil geven, kan opteren voor een uitkap in de cover. Ook de papierkeuze is belangrijk. Kies je voor mat papier of glanzend, ecokleur of toch eerder zwart? Door details met UV-spotvernis of foliedruk te accentueren, krijgt je brochure instant een upgrade.

Je ziet, de mogelijkheden zijn heel breed. Onze experts denken graag met je mee!

Speciale druktechnieken in de kijker

Voegt extra cachet toe aan je creatie

Foliedruk

Een dun laagje folie wordt op hoge temperatuur op het papier geperst. Zo krijgt het drukwerk een stijlvolle uitstraling met een gouden of zilveren detail. Meerdere kleuren mogelijk, mat of glanzende afwerking.

Inbinden

Een brochure kan verlijmd of geniet worden. Ook innaaien is een optie. Zoals met de Singersteek in de kaft waarbij de brochure meer cachet krijgt.

Spot UV

UV-vernis voegt een laagje glans toe aan het drukwerk. Met spot UV worden slechts stukjes (spots) met vernis bedekt. Zo kunnen bepaalde delen in het drukwerk meer opvallen dan andere.

En nog veel meer

We zetten onze opgebouwde expertise graag in om jouw drukwerk nog meer glans te geven. De ambachtelijke druktechnieken zijn heel breed qua mogelijkheden. Jouw idee versterken, is onze zorg.

Maak een afspraak

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!