Flesverpakking: smaakvol en elegant

Proost! Cheers! Santé!

Drank brouwen is een vak apart met een uitgebreid proces. Het begint met het zorgvuldig samenstellen van de juiste mix ingrediënten, vervolgens het laten rijpen, gisten of fermenteren en tenslotte het bottelen. Het vergt vooral vakmanschap om een unieke gin, nieuwe biersoort of smakelijke wijn te creëren. Om dit heerlijke brouwsel op de markt te brengen, is een passende flesverpakking essentieel. In deze blog bekijken we enkele originele mogelijkheden.

Luxe dozen om mee uit te pakken

Premium brands hebben een voorkeur voor luxe flesverpakkingen. De luxe magneetdoos is hierbij een geliefde keuze met haar trendy uitstraling, scherpe hoeken en randen. Een inlay op maat zorgt ervoor dat de fles stevig in de doos vastligt. Door enkele details op de doos te accentueren met foliedruk of UV-vernis krijgt de doos een extra dimensie wat Brouwerij Haacht slim bekeken heeft.

Geschenkverpakking voor extra glans

Een fles wijn of lekkere gin is een populair geschenk. Brouwerijen spelen hierop in door aantrekkelijke geschenkverpakkingen samen te stellen. Met een extraatje zoals een glas of gadget is de beleving optimaal. AB InBev voegt zelfs een menukaart toe om het bier maximaal te benutten.

Een leuke insteek die veel positieve reacties uitlokte bij haar klanten!

Ook de draagdoos is een creatieve oplossing om drank te verpakken. Deze stevige doos met handvat kan voor flesjes bier als sixpack gekozen worden. Ola Pola maakt er een heuse piratendoos van met bijhorend glas.

Verzenddozen om veilig  te verzenden

Als het belangrijk is dat de fles ook met de post of koerier kan verstuurd worden dan is een robuuste en schokbestendige verzenddoos een must. Dit type doos wordt op maat geproduceerd met een inlay zodat de inhoud niet kan verschuiven tijdens verzending.

Zo verloopt het transport gegarandeerd veilig

Opmerkelijke presentatie in het schap

Met een vouwkarton flesverpakking kan de drankfles in het winkelschap staan schitteren. Een insert rond de flessenhals zorgt voor stabiliteit. Door foliedruk toe te voegen, valt de doos extra op in het verkooppunt.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!