What about foodsafe?

Verpakkingen voeding

Verpakking voor direct contact met voedingswaren

Voedselveilig, da’s safe!

Wanneer de verpakking in direct contact komt met voedingswaren, dan is voedingsgeschikte verpakking noodzakelijk. Met onze foodverpakking is contact met levensmiddelen 100% foodsafe. Daarvoor drukken we met bio-inkt op voedingsgeschikt papier. Bovendien is ons bedrijf BRCGS-gecertificeerd. Wat wil zeggen dat onze verpakkingen voedselveilig zijn en van hoogstaande kwaliteit.

Voor de snelle hap

In dit gamma onderscheiden we snackverpakking zoals hamburgerdoosjes, frietbakjes en puntzakken. Ideaal voor een bedrijfsfeestje, communie of themafeest. Ook trendy fastfood restaurants durven zich hiermee te onderscheiden. Cups met of zonder deksel zijn dan weer ideaal als snoepbeker of drankbeker. Ook granola, koekjes of pralines krijgen een voedselveilige verpakking.

Zichtbaar proper

Voedingsgeschikt papier, ook wel parchment papier genoemd, heeft vele toepassingen. Dit vetvrij papier wordt in restaurants veelzijdig gebruikt. Denk aan de afdekking van de boter op tafel tot het serveren van de frietjes. Een slimme manier om zowel branding en hygiëne te combineren.

Kaasverpakking

Ook voor kaasfabrikanten produceren we de geschikte voedingsgeschikte kaasverpakking. De kazen worden onderscheiden door ze te markeren met kaaslabels, kaasbanderollen en kaasvloei. Kaaslabels worden op de kaas zelf gehangen zodat de kaassoort goed zichtbaar blijft voor de consument. De vetvrije kaasvloei wordt vooral gebruikt om schimmelkazen te verpakken.
Lees ook onze blog.

Wil jij ook uitpakken met voedselveilige verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!