What about a book?

Boeken

Om te lezen, te bekijken of in weg te dromen.

Hardcover boeken

Wil je je lezers écht imponeren? Dan is het hardcover boek de ideale keuze. Kies je voor sober of opvallend? Wordt het een roman, receptenboek of educatief boek? Of een luxe productcatalogus? De uitstraling en vormgeving van het boek kan volledig met de inhoud afgestemd worden.

Opvallende details

Het ligt voor de hand dat de cover een ware eyecatcher mag zijn. Je kan enkele details accentueren met UV spotvernis of foliedruk. Ook een uitkap of stansvorm geeft je cover een creatieve inslag. Of wat dacht je van een blinddruk of preeg waardoor reliëf ontstaat in het karton?

Onze experts helpen je graag de geschikte ambachtelijke afwerkingstechnieken uitkiezen.

Boekbinden

Naast de papiersoort bepaalt ook de binding van het boek de uitstraling. Je kan kiezen voor een garenloze binding of net niet. Bij een open rug zijn de garen altijd zichtbaar. Stijlvol en origineel! Steek nog meer detail in de afwerking door kleur op snee of een leeslint toe te voegen.

Speciale druktechnieken in de kijker

Voegt extra cachet toe aan je creatie

Foliedruk

Een dun laagje folie wordt op hoge temperatuur op het papier geperst. Zo krijgt het drukwerk een stijlvolle uitstraling met een gouden of zilveren detail. Meerdere kleuren mogelijk, mat of glanzende afwerking.

Spot UV

UV-vernis voegt een laagje glans toe aan het drukwerk. Met spot UV worden slechts stukjes (spots) met vernis bedekt. Zo kunnen bepaalde delen in het drukwerk meer opvallen dan andere.

Blinddruk

Met een diepdruk of blinddruk staat een naam of logo met reliëf in het papier geperst. Dit kan zonder toevoeging van inkt of in combinatie met folie. Een luxe afwerking met veel klasse.

En nog veel meer

We zetten onze opgebouwde expertise graag in om jouw drukwerk nog meer glans te geven. De ambachtelijke druktechnieken zijn heel breed qua mogelijkheden. Jouw idee versterken, is onze zorg.

Maak een afspraak

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!