De kracht van foodpaper: subtiel en doeltreffend

Boost je merk

Bedrijven investeren veel in branding of het versterken van hun merkidentiteit. Dit kan worden bereikt met schreeuwerige boodschappen of in het oog springende reclame. Al zijn er ook eenvoudige manieren om subtiel je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen bij de doelgroep zoals met foodpaper. In deze blog geven we mee hoe je dit kan inzetten om jouw branding te verbeteren.

Foodpaper: trendy en veelzijdig

Foodpaper, ook wel parchment papier genoemd, is een simpele manier om je logo te laten zien. Dit voedingsgeschikt papier met vetvrije coating en enkelzijdige bedrukking duikt steeds vaker op in trendy fastfoodtenten zoals Babu, maar ook bij sterrenchefs zoals Gert de Mangeleer van luxe restaurants Bar Bulot* en Hertog Jan**. Het is multi-inzetbaar en hygiënisch voor direct contact met voedingswaren of als afdekking van de boter.

Smaakvolle presentatie

Het gebruik van foodpaper beperkt zich niet tot restaurants. Ook op evenementen en bedrijfsfeesten wordt het ingezet. Het kan dienen als bescherming van de serveerschalen of als foodwrap voor de hapjes. Zo gaf onze klant Essentiel Antwerp een persoonlijke touch aan het evenement tijdens de opening van hun nieuwe vestiging in New York door het foodpaper te personaliseren met hun logo. Hiermee krijgt het feest direct een persoonlijk karakter.

Indirecte marketing met grote impact

De invloed van foodbloggers en influencers blijft groeien en wordt zelfs door grote bedrijven in het marketingplan opgenomen. Populaire gerechten of speciale events worden graag gedeeld op social media, wat een ongelofelijke impact op jouw branding kan hebben vooral wanneer jouw bedrijfsnaam prijkt op het foodpaper.

Laagdrempelig

Foodpaper is niet alleen trendy maar ook laagdrempelig en budgetvriendelijk. Het is eenvoudig te produceren op verschillende formaten en wordt gewaarborgd door het BRCGS-label voor voedselveilige verpakking.

Deze veelzijdige oplossing kan instant een boost aan de bekendheid van je merk geven. Terwijl het tegelijk ook functioneel en trendy blijft.

Wil je nog meer inspiratie over foodpaper? Lees ook deze blog.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!