What about print?

Direct mail

Om veel ontvangers te bereiken. In één keer. Tegelijk.

Bereik meerdere ontvangers

Met een direct mailing stuur je een identieke zending aan meerdere ontvangers. Je kan aan klanten of medewerkers een uitnodiging, brochure of geschenk sturen. De zending wordt geadresseerd en in één keer uitgestuurd. Uiteraard wil je dat jouw direct mailing opvalt bij de ontvanger. Je kan kiezen voor een doos in een originele vorm of een uitnodiging met een pakkende boodschap of misschien is een felle kleur wel een optie?

De mogelijkheden zijn heel breed. Laat de zending overeenstemmen met je bedrijfsimago.

Persoonlijke toets werkt

Het is altijd fijn om persoonlijk aangesproken te worden. Je bent ook sneller geneigd om een zending te lezen als je naam effectief wordt gebruikt. Het is dus zeker nuttig om bij het uitsturen van een direct mailing de boodschap te personaliseren. Je kan hiervoor de adressering op de doos of envelop laten overeenstemmen met de kaart of brochure aan de binnenzijde. In onze blog ‘Unboxing, de kunst van het uitpakken’, geven we enkele tips mee om meer beleving in je zending te steken.

Huis-aan-huisreclame

Wil je meerdere ontvangers bereiken zonder adressen op de zending te drukken? Of wil je een nieuwe doelgroep benaderen? Dan is de huis-aan-huisbedeling een geschikte formule. Hierbij worden alle huishoudens in een bepaalde regio bedeeld. Immokantoren maken hier graag gebruik van.

A tot Z verzendservice

Wie graag een relatiegeschenk wil uitsturen dat uit meerdere items bestaat, kan beroep doen op onze verzendservice. We zorgen voor het vouwen en afvullen van de doos of envelop, de adressering tot zelfs de postdrop bij het postkantoor. Zo win je kostbare tijd!

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!