What about print?

Huisstijl

Jouw bedrijf de uitstraling geven die het verdient. Dat spreekt voor zich.

Spring in het oog

Bij je klanten wil je de juiste indruk nalaten. Met een originele huisstijl of branding komt jouw bedrijf op de passende manier bij je klanten in de kijker.

Wist je dat een huisstijl item ook frequent wordt uitgedeeld aan relaties en klanten? Zo hebben ook zij jouw contactgegevens altijd bij de hand!

Diverse must-haves

Uiteraard kan het visitekaartje hierbij niet ontbreken. Bij het netwerken is dit namelijk de eerste indruk die je nalaat bij je connecties. Denk ook aan een stijlvolle presentatiemap of offertemap, briefpapier en bedrukte enveloppen, en zo veel meer. Tegenwoordig worden regelmatig notitieblokjes of cursusblokken gekozen. Handig als ook jouw werknemers het bedrijfsimago mee uitstralen. Ook bureauonderleggers of notaboekjes horen in het rijtje thuis.

Jouw logo in de kijker

Met een originele vormgeving springt jouw bedrijf zeker in het oog. Je kan kiezen om je logo te doen schitteren met foliedruk of spot UV-vernis. Je item extra beschermen voor een langere levensduur kan met laminaat.

Speciale druktechnieken in de kijker

Voegt extra cachet toe aan je creatie

Papier

Mooi drukwerk begint al bij de basis: het papier. Een opdikkend luxe papier of stijlvol zwart papier? Of liever een linnen of soft-touch uitstraling? Met het juiste papier maak je direct de goede indruk.

Foliedruk

Een dun laagje folie wordt op hoge temperatuur op het papier geperst. Zo krijgt het drukwerk een stijlvolle uitstraling met een gouden of zilveren detail. Meerdere kleuren mogelijk, mat of glanzende afwerking.

Diepdruk

Met een diepdruk of blinddruk staat een naam of logo met reliëf in het papier geperst. Dit kan zonder toevoeging van inkt of in combinatie met folie. Een luxe afwerking met veel klasse.

En nog veel meer

Met onze opgebouwde ervaring kunnen we snel inpikken om jouw drukwerk nog meer glans te geven. De ambachtelijke druktechnieken zijn heel breed qua mogelijkheden. Jouw idee versterken, is onze zorg. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!