We bouwen mee aan een groene toekomst

Investeringen in machinepark

We hebben recent geïnvesteerd in machines die verpakkingen duurzaam produceert. Hiermee  spelen we in op de stijgende vraag naar ecologische verpakkingen.

 

Duurzame verpakkingen

We maken niet alleen bedrukte postdozen voor online webshops maar ook luxe product- en geschenkverpakkingen. Wij produceren alles in huis en houden zo de lijnen kort. Onze kwaliteit kan constant gemonitord worden.

 

Klanten zijn milieubewust en vragen zelf naar een ecologische verpakking. Wij doen er alles aan om aan hun vraag tegemoet te komen”, zegt Bern Bosmans.


Voor een groene toekomst

Zo gebruiken we eco-vriendelijk papier en karton. Er wordt zelfs met vegetale en bio-inkten gedrukt. De nieuwe drukpersen zorgen voor een efficiëntere productie met een constant hoge kwaliteit. De persen zijn stroom besparend en gebruiken groene stroom, afkomstig van het windmolenpark in de buurt.

Groei  

Om nog sneller op de groeiende vraag te kunnen inspelen, lanceerden we recent ook een website www.boxmans.be. Op deze site kan de klant de verschillende standaard dozen bekijken om zo de geschikte doos uit te kunnen kiezen.

 

We werken altijd 100% op maat waardoor ons persoonlijk advies van groot belang blijft. De website is bedoeld als inspiratie en leidraad. Zo kunnen wij sneller schakelen om een gepaste offerte op te maken”, geeft Bern mee.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!