What about print?

Labels

Laat je merk zien. Opvallend of subtiel.

Trek de aandacht

Met een label is jouw product direct herkenbaar voor de gebruiker. Een label draagt het merk, het logo en de vormgeving van het product waardoor het in het oog kan springen. Meer nog, een duidelijk label zorgt er ook voor dat de juiste informatie over een product wordt weergegeven. Voor voedingsproducten zijn dit de ingrediënten, voor andere producten de samenstelling. Ook verplichte informatie volgens bepaalde wetgevingen vind je op het label terug.

Matraslabels voor elk type

Labels uit papier – al dan niet zelfklevend – zijn de meest gekende. Onze drukkerij is ook gespecialiseerd in labels voor niche markten. Zo maken we onder andere matraslabels. Deze worden gedrukt op acetaatzijde en kunnen gekleefd of ingestikt worden. Met een matraslabel kan de matrasproducent de specificaties zoals het type en de kwaliteit van de matras weergeven. Ook in de tapijtindustrie worden dergelijke labels gebruikt. Lees meer over matraslabels in onze blog.

Smaakvolle kaaslabels

Ook in de zuivelafdeling vind je onze labels terug. Meer specifiek drukken we kaaslabels voor kaasproducenten. Deze worden direct op de kaas gekleefd en zijn uiteraard 100% voedingsveilig. De kaaslabels zijn er in verschillende vormen zoals de driehoek voor een kaaspunt of de kaasbanderol die rondom de kaasbol hangt. De kaaslabels zorgen ervoor dat de consument de verschillende kaassoorten kan herkennen. Handig, niet?
Lees meer over de verschillende mogelijkheden in kaasverpakking in onze blog.

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!