Nieuwe website Boxmans online

Dozen op maat

Wat zijn we trots om je ons nieuw merk mét haar eigen website Boxmans.be voor te stellen! Met Boxmans willen we je inspireren om dé geschikte doos voor jouw product te vinden.

Je vindt er verzenddozen, luxe dozen en verpakkingsdozen. Maak je keuze uit de voorbeelden of ga voor een eigen model. Je kan eenvoudig een prijs aanvragen. En zoals je bij ons gewend bent, begeleiden we jouw project van a tot z.

“We werken altijd 100% op maat waardoor ons persoonlijk advies van groot belang blijft. De website is bedoeld als inspiratie en leidraad. Zo kunnen wij sneller schakelen om een gepaste offerte op te maken”, geeft Bern mee.

Duurzame productie

Alle dozen worden in onze drukkerij in Lommel, België gemaakt. Wij produceren 100% op maat aan de beste kwaliteit. Daag ons team uit om van jouw project een succes te maken. We helpen je graag verder.

Vol overtuiging bouwen we mee aan een groene toekomst. Duurzaamheid staat centraal in onze productie. Zo produceren we met eco-vriendelijk papier. En drukken zelfs met bio-inkten.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!