Adventsdoos & brievenbusdoos \ Agoria

Agoria, voorheen bekend als Fabrimetal, ondersteunt Belgische technologiebedrijven die duurzame oplossingen ontwikkelen en op de markt brengen om wereldwijd groei en vooruitgang te realiseren. Daarnaast exploiteren ze hun eigen technologisch centrum Sirris waar ze bedrijven helpen om technologie te introduceren in hun producten, processen en bedrijf.

Unieke attentie

Voor de feestdagen waren ze op zoek naar een originele manier om hun zakenrelaties te bereiken. De adventskalender bleek de juiste oplossing. Deze adventskalender werd geproduceerd uit vouwkarton op maat. Om alle elementen goed op elkaar af te stemmen, werkten onze drukexperts nauw samen met het externe projectteam. Op het eerste zicht lijkt de adventskalender een eenvoudige kaart die kan opengevouwen worden maar de smakelijke verrassing zit verscholen achter de luikjes.

Veilig geleverd

De adventsdoos werd stevig verpakt en verstuurd in een brievenbusdoos op maat. Zo is de levering gegarandeerd. Ons team verzorgde het hele verzendproces van a tot z: het ineen steken van de adventsdoos, het afvullen met de chocolade en het verzendklaar maken. Zo wint het team kostbare tijd.

Ook interesse om een adventsdoos met chocolade te versturen aan je klanten? We helpen je graag verder. Contacteer onze drukexperts voor meer info.  

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties