Draagdoos & schuifdoos \ Aerts speculaas

4 generaties bakplezier

Aerts speculaas uit Lokeren bakt al 4 generaties lang – sinds 1927! – heerlijke artisanale speculaas. Volgens een strikt geheim familierecept worden de verrukkelijke koekjes gebakken. De ambachtelijke bruine speculaas zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen is ondertussen erkend als Vlaams streekproduct. In het aanbod vind je ook chocoladezoenen, speculaaspasta en chocoladebonbons. Aerts speculaas hecht veel belang aan vakkennis en kwaliteit. Bij onze drukkerij vonden ze de ideale match.

Smakelijk geschenk

Voor de eindejaarsfeesten waren ze op zoek naar een geschenkbox waarin meerdere items verpakt kunnen worden. Ze kozen voor de handige draagdoos met handvaten. Deze stevige doos wordt stijlvol opgedrukt in de huisstijl en kan gevuld worden met allerlei lekkers naar keuze.

Kissproof

De artisanale chocoladezoenen met een laagje speculaas krijgen een luxe schuifdoos. In deze stijlvolle doos op maat krijgen de producten instant een upgrade. De schuifdoos is gemaakt uit donkerblauw mat papier opgedrukt met goudfolie. De bodem van de doos wordt subtiel bedrukt met een verfijnd patroon en voorzien van blauw satijnlint. De chocoladezoenen liggen mooi vast door de inlay op maat. Deze schuifdoos is gemaakt uit 100% voedingsgeschikt materiaal en past perfect in de draagdoos.

Een pareltje!

Wil jij ook uitpakken met stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties