Ecologische verpakking \ Go Guts

Nuts about you!

Voor een gezondere levensstijl moet je bij Go Guts in Lommel zijn. Zij zorgen voor vezelrijke en plantaardige voeding in de vorm van granola, noten en zaden. Ook aan het duurzame aspect hechten ze veel belang. Om de korte keten te bewaren, werken ze vooral met lokale partners samen. Unizo gaf hen het HiB-label, Handmade in Belgium. Dit is een erkenning voor ondernemers die op kleine schaal eerlijke authentieke producten op de markt brengen.

Foodsafe natuurlijk!

Uiteraard horen deze artisanale producten in een ecologische verpakking. We werkten samen een duurzaam model uit. De granola krijgt een ecobruin verpakkingsdoosje met uitkap vooraan. Zo is het product goed zichtbaar in het winkelrek. Het doosje wordt gedrukt met voedingsgeschikte bio-inkt en het karton is ecologisch.

Voor onze lokaal geproduceerde granola vonden we hier de geschikte ecologische verpakking! Samen kiezen we voor duurzaam.
– Elly Verhoeven van Go Guts

Smaakvol eenvoudig

Verder worden kleine porties in bruine zakjes met een venster gevuld. Een eenvoudige sticker sluit het zakje af. Bestellingen van de webshop worden in een verzenddoos met bedrukte wikkel verstuurd. Een bijhorende brochure maakt het geheel af.

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties