Luxe doos \ Katoen Natie

J-Tec, een onderdeel van Katoen Natie, is gespecialiseerd in proces automatisatie voor het verwerken van grondstoffen. Ze zijn vooral actief in de chemiesector en de voedingsindustrie. Naast het voortdurend streven naar innovatie, hechten ze veel waarde aan klantenservice.

Uniek relatiegeschenk

Voor een bedrijfsevent hebben ze een eigen gin samengesteld genaamd Calmetholt gin. Om de fles stijlvol te presenteren, kozen ze voor een luxe flesverpakking. Voor de trendy luxe doos met scherpe hoeken en randen wordt een inlay op maat voorzien. Deze zorgt ervoor dat  zowel de ginfles als het flesje tonic stevig in de doos vastliggen. Deze luxe doos met deksel krijgt een verfijnde afwerking met witte folie. Op het deksel wordt bovendien subtiel een schets van het productieproces afgebeeld voor een origineel effect.

“We hebben heel veel goede reacties gekregen op het cadeaupakket en de doos. Ik wil jullie graag nog bedanken voor de fijne samenwerking en extra moeite die jullie gedaan hebben!” – Karen Hendrickx – marketing coördinator

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties