Verpakking & drukwerk \ Urban Nails

Piekfijn

Urban Nails BV is een Belgisch merk in kwalitatieve nagelproducten en -tools. Ze hebben ook een uitgebreid gamma nail art artikelen. In hun hoofdkantoor in Pelt worden op regelmatige basiscursussen gegeven om de vaardigheden van nagelstylisten te versterken. Met de slagzin ‘Only the best is good enough’ streeft het bedrijf steevast naar perfectie. Zo vonden ze in onze drukkerij een lokale partner die op dezelfde lijn zit.

Stijlvol en handig

Ondertussen mochten we al verschillende drukwerken verwezenlijken: van magazines, mappen en posters tot een handige agenda en doosjes voor de Gel Polish.

Onlangs ontwikkelden we een verpakking voor de studentenpakketten. Wie een basisopleiding volgt bij het opleidingscentrum van Urban Nails, ontvangt een stijlvolle box met alle benodigdheden. Om deze pakketten meer cachet te geven koos Urban Nails voor een zwarte ‘lunch’ box. Deze is bedrukt met het logo en termen van producten die in het assortiment zitten. Een stijlvolle presentatie die bovendien nog eens super praktisch is.

‘Only the best is good enough’ – wij streven altijd naar perfectie. In drukkerij Bosmans vonden we een partner die op dezelfde lijn zit. We klinken graag op deze fijne samenwerking met een lokaal drukbedrijf.

Janetta Wouters – Urban Nails BV

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties