Verzenddoos, display & kaaslabel \ Brouwerij Westmalle

Monnikenwerk

Westmalle, het gekende trappistenbier werd meer dan 180 jaar geleden voor het eerst gebrouwen door de monniken van de Abdij van Westmalle. Waar ze dit eerst vooral voor hun eigen voorziening produceerden, is dit bier ondertussen uitgegroeid tot een gekend trappistenbier. Daarbij heeft de Abdij ook een kaasmakerij waar de monniken het trappistenkaas Westmalle maken.

Kwaliteit op maat

Voor een marketingactie vroeg de brouwerij een verzenddoos waar 2 flesjes Westmalle in passen. De verzenddoos is op maat gemaakt in een stevig karton om de flesjes te beschermen. De doos wordt omkleefd met fullcolour bedrukte vellen. Zo is de drukkwaliteit optimaal. Wat perfect past bij het kwaliteitsbier.

In de kijker

Deze toonbankdisplay wordt ingezet voor een tijdelijke verkoopactie waarbij een flesopener wordt geschonken bij de aankoop van Westmalle.

Een eye-catcher die zeker opvalt!

Kaas labelen

Tot slot zorgen wij dat ook de Trappistenkaas Westmalle duidelijk herkenbaar is in de winkel. Met een kaaslabel wordt de kaas gemerkt. Dit voedingsgeschikt label wordt direct op de kaas gekleefd.

De kaaslabels zijn een niche product waar onze drukkerij zich in specialiseert. 

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties