Verzenddoos \ Nathalie Baeyens Ceramics

Verwelkom de natuur in huis

Nathalie Baeyens creëert uniek porselein. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur, bloemen en planten. Alle creaties worden met de hand gemaakt en ze doorlopen een speciaal afbakproces. Dit leidt tot een verbluffend eindresultaat. Om haar exclusieve collectie te verpakken, klopte Nathalie Baeyens bij onze drukkerij aan.

Zo puur en fragiel

Om de unieke creaties te verpakken, kiest Nathalie Baeyens voor een originele productdoos uit stevig karton. De doos is schokbestendig en bovendien geschikt voor verzending. De doos wordt stijlvol opgedrukt in de huisstijl. We cacheren (of omkleven) de verzenddoos met bedrukte vellen voor een optimale drukkwaliteit.

Schokken opvangen

Breekbare keramiek moet natuurlijk veilig verstuurd kunnen worden. Voor dit project gebruiken we in primeur een nieuwe materiaalsoort voor de inlay. Dit opvulmateriaal is vergelijkbaar met de inlay in mousse, maar heeft bijkomende kenmerken. Het is niet alleen schokbestendig, maar ook isolerend en duurzaam. Ideaal dus voor deze fragiele producten.

“Dit was een uitdagend project waar de nodige testen aan vooraf gingen. Deze duurzame oplossing ligt helemaal in lijn met de puurheid van de keramiek”, zegt Bern Bosmans. 

Bijpassend drukwerk

Naast de doos drukken we ook flyers en kaarten waarop de producten stijlvol worden getoond.
Zo is het plaatje compleet.

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties