Verzenddoos & verpakkingsdoos \ Uitgeverij Pelckmans

Boeiende verhalen

Uitgeverij Pelckmans wil jong en oud opleiden, informeren en ontspannen met kleurrijke verhalen. Samen met hun auteurs werken ze aan boeken die de nieuwgierigheid prikkelen, inspireren en verrijken.

Voor de jongsten

Uitgeverij Pelckmans liet geschenkboxen ontwikkelen rond de populaire boekenreeksen Geronimo Stilton, Thea Stilton en Warrior Cats. Hiervoor kozen ze voor stevige verzenddozen met een kleurrijke opdruk. Naast enkele leesboeken over de avonturen van deze personages, zit er in de geschenkboxen ook een unieke gadget zoals een knuffel, een sleutelhanger of pin.

Een leuke geschenktip voor jonge lezers!

Stevige verzenddoos

De uitgeverij was op zoek naar een verzenddoos waar een brochure, drinkfles en pen moeten passen. In de doos voorzien we een inlay zodat deze items mooi vastliggen tijdens de verzending. Ook de binnenkant van de doos wordt bedrukt voor meer effect. Voor een optimale drukkwaliteit kleven we de doos met in offset bedrukte vellen (ook wel cacheren genoemd in druktermen).

Klein gelukske

In opdracht van het Vlaams Instituut Gezond Leven liet uitgeverij Pelckmans een toolkit maken rond mentaal geluk bij scholieren. Het project draagt de naam Happy Snacks. Daarvoor lieten ze een verpakkingsdoos in de vorm van een driehoek maken. In de doos zitten 48 driehoekige kaartjes die gelinkt zijn aan een werkvorm rond geluk.

Een origineel project in spelvorm!

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties