What about a box?

Verpakkingsdozen

Productdozen om mee uit te pakken. Voor elk item de geschikte verpakking!

Origineel en veelzijdig

Dit kenmerkt de verpakkingsdoos helemaal. Of het nu een flesdoos, schuifdoos of gondeldoos is, dit type doos is ideaal om jouw product te doen schitteren. De verpakkingsdoos wordt op maat geproduceerd uit vouwkarton. Offset opdruk zorgt ervoor dat jouw logo of design van optimale drukkwaliteit is.

Ga voor de ultieme unboxing ervaring door ook de binnenkant van de verpakking te bedrukken. Of wat dacht je van een originele vorm? 

Kies de geschikte vorm

De toepassingen zijn heel breed. Drankfabrikanten kiezen voor de flesdoos als feestverpakking. De schuifdoos kan dan weer gebruikt worden voor geschenkbonnen, product samples of snoepgoed. Met zijn eenvoudig schuifsysteem en gekleurd lint valt deze doos zeker in de smaak bij de ontvanger. Voor elk product maken we de perfecte verpakkingsdoos op maat.

Wist je dat dit materiaal ook wordt toegepast bij de productie van toonbankdisplays? Functioneel en opvallend.  

Extra's om de doos af te werken

Maak je verpakking compleet

Foliedruk of UV vernis

De verpakkingsdozen kunnen een meer luxe tintje krijgen door foliedruk of vernis toe te voegen. Wat dacht je van het logo in zilverfolie of in UV-vernis voor extra glans?

Wikkel of sleeve

Rond de doos voorzien we een extra bedrukt karton met bijkomende informatie. Deze wikkel wordt full colour bedrukt. Voor wie wil uitblinken, kunnen we de sleeve met een luxe afwerking zoals foliedruk afwerken.

Drukwerk

Zet jouw zending extra kracht bij met een leuke boodschap. Al gedacht aan een begeleidende kaart of stijlvolle brochure? De mogelijkheden zijn heel uitgebreid.

En nog zoveel meer

Jouw project doen slagen, is onze uitdaging. Er zijn tal van opties om van jouw verpakking een pareltje te maken. We denken en werken graag mee aan een kwalitatief resultaat.

Maak een afspraak

Wat klanten over ons zeggen...

We zijn pas tevreden als jij dat ook bent

"Drukkerij Bosmans dacht creatief met ons mee. Het draagdoosje is in de vorm van een huis, een knipoog naar onze sector"
"Zeer vakkundig en professioneel afgewerkt, en daarboven nog een super service!"

Wil jij ook uitpakken met stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!