Originele manieren om dankjewel te zeggen

Dankjewel. Merci. Thank you.

Bedrijven doen er alles aan om op pakkende wijze hun medewerkers en zakenrelaties te bedanken voor de fijne samenwerking. Ze willen opvallen en zorgen voor een totaalbeleving. Het is al lang niet meer de inhoud alleen die telt. Als het dankjewel-doosje jouw bedrijfsimago uitstraalt, is de missie geslaagd. We zetten enkele opties in de kijker.

Multifunctioneel en handig

Met het schuifdoosje, type luciferdoosje,  zorg je instant voor een goed gevoel. Deze topper onder de bedankdoosjes is multi-inzetbaar. Het lintje en bijhorende kaartje maken het af. Vul het doosje met een flesje olijfolie of gin, chocolade of ander snoepgoed. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs een geschenkbon krijgt met dit doosje direct veel meer waarde.

Exclusief en trendy

Als het ietsje meer mag zijn, denk dan aan het luxe bedankdoosje. Met zijn scherpe hoeken en randen is deze unieke verpakking op zijn minst bijzonder te noemen. Een inlay op maat zorgt ervoor dat de inhoud mooi vastligt. Je kan ervoor kiezen om in dit opmerkelijke doosje een exclusieve inhoud te voorzien zoals macarons, airpods of een luxe geschenkbon.

We produceren dit paradepaardje op innovatieve wijze en volledig op maat van de inhoud. Ook de binnenzijde kan met een leuke boodschap bedrukt worden. Voor wie een onvergetelijke unboxing-ervaring wil geven. En veel impact wil maken.

Origineel en verrassend

Soms is het de vorm alleen al die kan verrassen. Neem nu het gondeldoosje. Met zijn zijdelingse sluiting met flappen en eenvoudige look, springt dit doosje direct in het oog. Ideaal voor kleine items zoals een uitnodigingskaartje, een geschenkbon of, waarom niet, een paar kousen. Op maat van jouw product gemaakt.

Klein gebaar, groots effect

Je ziet, dankjewel zeggen, was met deze originele bedankdoosjes nog nooit zo plezant. Bovendien is er een creatieve oplossing voor elk budget. Zet je boodschap nog extra kracht bij met een leuk kaartje. Of wat dacht je van een speciale afwerking met foliedruk of spot UV-vernis? Zo krijgt jouw bedankdoosje een extra dimensie. Vraag ernaar bij onze experts. We helpen je graag verder.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!