Drukkerij Bosmans ontvangt BRCGS-certificering

BRCGS-certificering voor voedselveilige verpakking

Vol trots kondigen we aan dat onze drukkerij de prestigieuze BRCGS-certificering heeft ontvangen. Hiermee richten we ons op de voedselveilige verpakking voor levensmiddelen. In de voedingsindustrie staat een bedrijf met BRCGS-certificaat voor een leverancier die sterke garanties kan voorleggen op het vlak van voedselveiligheid, traceerbaarheid en kwaliteit.

Expert in verpakking

Met een focus op verpakkingen en luxe drukwerk hebben we de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als expert op dit gebied. Dankzij de BRCGS-norm kunnen we de tak verpakkingen voor voedingsmiddelen toevoegen aan ons aanbod.

“De BRCGS-norm is in de voedingsindustrie een belangrijke certificering. We garanderen onze klanten dat onze verpakkingen veilig en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Als verpakkingsspecialist hebben we onze positie in de voedingsindustrie verstevigd. Onze expertise en persoonlijke aanpak maken ons de ideale drukpartner”, zegt Bern Bosmans, eigenaar van drukkerij Bosmans.

Lange procedure

Achter de schermen heeft onze drukkerij een grondige certificeringsprocedure doorlopen. BRCGS is een globale norm die gericht is op het verbeteren van voedselveiligheid en de controle van voedingsproducten. Het certificaat helpt vertrouwen opwekken in de distributieketen. Het vereist een diepgaande evaluatie van ons bedrijf op meer dan 300 punten, zowel op papier als op de werkvloer. Slechts bedrijven die op maximaal 10 van deze punten een opmerking krijgen, behalen het hoogste niveau, het BRCGS A-statuut. We zijn verheugd te melden dat Drukkerij Bosmans de eerste drukkerij in Limburg is die deze erkenning heeft ontvangen.

Bern licht toe: “We hebben enkele essentiële aanpassingen in ons bedrijf doorgevoerd. In onze drukkerij werd onder andere de indeling op de werkvloer bijgestuurd. Ook bij onze medewerkers zijn er nieuwe richtlijnen op het vlak van hygiëne.”

Sterk familiebedrijf

Al meer dan 60 jaar zijn we gekend in de regio Limburg. Als drukexperts richten we ons op originele verpakkingen en stijlvol drukwerk, alles op maat en in eigen huis geproduceerd. Naast onze inspanningen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, werd recent geïnvesteerd in zonnepanelen en moderne drukpersen. Zo trekken we resoluut de kaart van duurzaam ondernemen.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!