Luxe drukwerk \ Ellemilla

Passie voor mode

Ellemilla is een online webshop voor dames en jonge vrouwen die houden van trendy en betaalbare kledij. Bezieler achter dit succesverhaal is Sarah die samen met haar familie de shop runt. Bij Ellemilla willen ze vrouwen doen stralen in kledij waarin ze zich goed voelen. Ze willen een plaats creëren waar het gezellig shoppen is en alles tot in de puntjes verzorgd is. Ook aan de verpakking van de bestellingen hechten ze uiteraard veel belang. Iets waar onze drukkerij graag aan meewerkt.

Waar het hart van overloopt 

Wie shopt bij Ellemilla zal de liefde voor mooie kledij en de klanten daadwerkelijk voelen. Zelfs het uitpakken van de bestelling, het zogenaamde unboxen, is een topervaring. Bij Ellemilla hebben ze goed begrepen dat verpakking meer is dan het beschermen van de producten alleen.

We drukten voor Ellemilla leuke kaartjes, cadeaubonnen en papieren tussenvellen. Maar dé blikvanger is ongetwijfeld de confetti hartjes die bij elke bestelling worden gevoegd. Daar word je toch instant blij van? Dit simpel en liefdevol gebaar past perfect bij een concept als Ellemilla.

Heel geslaagd!

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties