Verzenddoos, verpakkingsdoos & stapeldoos \ Slagerij Rondou

Carpe Carnem

Slagerij Rondou, gevestigd in de Pensstraat in Leuven, is een kwaliteitsslager pur sang. Ze kiezen bewust voor gezond natuurlijk vlees vrij van hormonen, bewaarmiddelen, kleurstoffen en gluten. Deze duurzame visie trekken ze ook verder door in hun onderneming. Zo vonden ze in onze drukkerij de perfecte match voor de verpakking.

Vaderdagpret

Om alle vaders gepast te vieren, stelden ze een barbecuepakket samen. Het Vaderdagpakket bestaat uit onder andere Wagyu hamburgers, worstjes en bijpassende biertjes. Een handige schort maakt het af. Deze smakelijke items worden in een originele verzenddoos gestoken. De doos krijgt een ecologische uitstraling en wordt met biologische inkten opgedrukt. Ook de binnenkant van de doos wordt bedrukt voor extra cachet.

De uitstraling past prima bij het imago van Slagerij Rondou.

Dubbel duurzaam

Als leuk extraatje wordt op de achterzijde van de verzenddoos een dartsbord gedrukt. De pijltjes worden natuurlijk meegeleverd. Zo is de beleving van de doos helemaal top en krijgt ook het duurzame aspect de nodige aandacht.

En of dit pakket een schot in de roos was!

Multi-inzetbare verpakking

Ondertussen werd het gamma uitgebreid met een verpakkingsdoos. Deze eenvoudige doos in vouwkarton is ideaal als geschenkdoos en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Handig, niet?

Handige stapeldoos

Om de bestellingen overzichtelijk te verzamelen, ontwierpen we voor Rondou een stapeldoos. Deze handige doos is 100% voedingsgeschikt en vochtbestendig voor bewaring in de frigo. Bovendien is de doos eenvoudig stapelbaar en voorzien van handvaten. Het deksel bedrukken we in de huisstijl. De bodem van de doos blijft onbedrukt in ecolook.

De ideale doos om bestellingen klaar te zetten tijdens drukke feestperiodes!

Wil jij ook uitpakken met sjiek drukwerk of stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!

Zo pakten wij onze andere klanten al in

Bekijk ook deze realisaties