What about a box?

Luxe dozen

Hét paradepaardje onder de dozen. Sjiek en trendy!

Stijlvol en uniek verpakt

Strak design, exclusieve uitstraling en trendy look. Deze luxe doos heeft het allemaal! Een nieuw product lanceren? Een stijlvolle verpakking voor een fles met bijpassende glazen? Een originele geschenkbox voor chocolade? Deze doos met scherpe hoeken en randen geeft jouw producten instant een trendy upgrade.

Ohlala, deze doos is dé ideale doos voor als het ietsje meer mag zijn. Trendy, stijlvol en origineel. Met deze luxe doos ben je altijd zeker van de ultieme beleving!

Deksels goed!

De luxe doos bestaat uit hardkarton en wordt op maat in verschillende uitvoeringen geproduceerd. Een doos met los deksel met opstaande kraag is courant. Ook een deksel met magneetsluiting is handig. Het deksel zit dan aan de doos vast. Je kan ervoor kiezen om één zijde van de doos open te laten vallen. Dit verrassingseffect zal bij je klanten zeker scoren.

Voor nog meer klasse

Verder is het natuurlijk belangrijk dat de artikelen in de luxe doos mooi vastliggen. Daarvoor gebruiken we een inlay op maat in karton of mousse. Laat je logo extra schitteren met folie of UV-spotvernis. Of laat de doos omkleven (cacheren in druktermen) met een originele papiersoort. Waarom geen natuurlijke ecolook of stoere lederlook? Ga voor een uitvoering die het best bij je bedrijfsimago past.

Extra's om de doos af te werken

Maak je verpakking compleet

Foliedruk of UV-spotvernis

Met foliedruk of UV-spotvernis krijgt de luxe doos instant een stijlvolle uitstraling. Wat dacht je van het logo in goudfolie of geef je liever extra glans met UV-spotvernis?

Inlay

Voorzie je meerdere producten in de doos? Met een inlay blijven de producten mooi vastzitten in de doos. De inlay kan in bedrukt karton zijn of in schuimrubber.

Drukwerk

Wil je jouw zending meer kracht bijzetten met een bedrukt item? Een brochure of een originele kaart in de stijl van de doos maken het geheel af.

En nog zoveel meer

Er zijn tal van leuke opties om jouw verpakking te doen schitteren. We denken graag mee om jouw project te doen slagen.

Maak een afspraak

Wil jij ook uitpakken met stoere verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!