Boxmans.be kreeg een upgrade

Nieuwe features

2 jaar geleden lanceerden we een nieuw merk Boxmans. Onder de vlag Boxmans vinden klanten alle verpakkingen op maat terug. Deze productlijn heeft ook haar eigen website. Onlangs hebben we deze site in een nieuwe look gegoten die helemaal in lijn ligt met de huisstijl van drukkerij Bosmans. Maar dé belangrijkste wijziging is ongetwijfeld de mogelijkheid om bepaalde dozen direct online te bestellen. Zo kunnen we sneller en efficiënter bestellingen verwerken.

Soorten verpakkingen

Op de site worden onze verpakkingen op maat in 4 categorieën onderverdeeld. Ten eerste zijn er de verzenddozen. Deze dozen zijn stevig en geschikt voor verzending met de post. In deze categorie kunnen de meeste items direct online besteld en betaald worden. Verder zijn er de verpakkingsdozen in allerlei vormen. Denk aan de schuifdoos met lint of de flesdoos.

Wie ultramoderne verpakking verkiest, vindt zijn gading ongetwijfeld bij de luxe doos. Deze moderne dozen zijn voorzien van scherpe hoeken en randen. Tot slot, bieden we ook voedingsgeschikte verpakkingen aan. Deze zijn geschikt voor direct contact met voedingswaren.

Wat heeft Boxmans.be te bieden?

Op de site staan heel wat voorbeelden van realisaties als inspiratie. Enkele courante modellen, zoals de A4-verzenddoos en flesdoos, kunnen zelfs direct besteld worden. We geven een handige werktekening mee om het design op te maken. Of onze experts zorgen voor de opmaak.

De meer complexe verpakkingsdozen verdienen een andere aanpak. Hiervoor maken wij graag een offerte op.  

Boxmans en français

Achter de schermen werken we hard aan de Franse versie van onze website. We staan te popelen om die de ether in te sturen. Binnenkort online.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!