Outside the box zomerevent 2023

Duurzaam netwerken

Op 29 augustus 2023 ging ons zomerevent Outside the box door in het bedrijvencentrum Noordlink in Lommel. Voor deze tweede editie keer gingen we een stap verder.

“We brachten onze zakenrelaties rechtstreeks in verbinding met elkaar. Door deze kruisbestuiving konden nieuwe banden worden gesmeed en mooie samenwerkingen ontstaan”, vertelt Bern.

Verscheidene zakenpartners kregen ook de mogelijkheid om een inspiratiestand op te zetten. Zo konden zij op hun beurt hun bedrijf in de kijker zetten en waardevolle connecties leggen met gelijkgestemde ondernemers. Ook de burgemeester Bob Nijs was van de partij.

Deze zakenpartners waren erbij: Angels gin, Art of Style, Beautiq, Garage Beliën, BergHOFF, Fritel, Go guts, Huis Hardies, Stad Lommel, Urban Nails, Vossen kleding en Westmalle.

Persoonlijke klantenrelatie

Het versterken van persoonlijke klantenrelaties is een kernwaarde die doorschijnt in alle activiteiten van onze drukkerij.

“Wij willen met onze klanten een lange termijn partnership uitbouwen. Dit past binnen ons streven naar duurzaam ondernemen. We denken mee met onze klant en begeleiden hen tijdens elk project. Een win-win voor alle betrokken partijen”, legt Bern uit.

In de kijker

Op het zomerevent presenteerden we ook enkele nieuwigheden. Zo hebben we recent een stapeldoos ontwikkeld die geschikt is voor direct contact met voeding. Ook toonden we de bezoekers de ecologische en isolerende inlay. Ondertussen is de website, Boxmans.be, vernieuwd. Hier kunnen nu enkele verpakkingen direct online besteld worden. Hierdoor wordt het bestelproces nog efficiënter en toegankelijker.

Bern vertelt: “Wij blijven inzetten op innovatie en duurzaamheid, om zo het verschil te kunnen maken bij onze klanten.”

Goodiebox

Na het event kregen de bezoekers een goodiebox mee. Hiervoor kozen we voor de stevige draagdoos waar de partners een gadget of kadobon aan toevoegden. Op de doos drukten we de logo’s van alle partners. Van onze drukkerij vond je in de doos een puntzak gevuld met snoepgoed.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!