Een nieuw product lanceren doe je zo

Een nieuwe productlijn of concept op de markt brengen is altijd een belangrijk moment. Je hebt maanden naar deze deadline toe gewerkt en ein-de-lijk kan je het de wereld insturen! Natuurlijk wil je dat de lancering niet aan jouw klanten voorbijgaat. Wie weet, wil je hen op een originele manier inlichten op een bedrijfsevent of beurs. Met een opmerkelijke presentatie kan je jouw nieuw product doen schitteren. In deze blog stellen we enkele opties voor.

De eerste indruk telt

Om de aandacht van jouw klanten te krijgen, is een opvallende verpakking essentieel. Als het een beetje meer mag zijn, kies dan voor de luxe doos. Deze doos met scherpe randen en hoeken geeft je product instant een meerwaarde. De sjieke verpakking kan met een magneetsluiting, opstaande kraag of los deksel volledig op maat ontworpen worden. Kies je voor een stijlvol papier met linnenstructuur, mat zwart papier of liever ecolook? We werken de doos af volgens jouw huisstijl en voorkeur. Met een passende inlay zorg je er verder voor dat jouw product mooi in het doosje vastligt.

Bedruk de doos met goudfolie of UV-vernis voor nog meer glamour. Zo is jouw paradepaardje helemaal klaar voor lancering!

Schuiven maar

Origineel uitpakken met jouw nieuw product doe je met onze schuifdoos. Deze doos is multi-inzetbaar en kan in een vrij korte doorlooptijd geproduceerd worden. Aan de basis kan een inlay toegevoegd worden voor meer stevigheid en om het product vast te zetten. Met het gekleurd lint op de zijkant schuift de doos makkelijk open.

Wil je jouw tekst of logo doen opvallen? Kies dan voor foliedruk of UV-vernis. Met deze ambachtelijke afwerking krijgt je verpakking meer cachet.

Proosten in stijl

Zoals bij een nieuwe lijn van een bekend parfummerk, is ook de verpakking van een nieuwe soort drank essentieel. Een opvallende fles in een coole doos maakt het merk. Bij flesverpakking op maat voorzien we een inlay rond de hals van de fles zodat deze vast in de doos blijft liggen. Handig niet? In de flesdoos kunnen we ook een venster uitkappen. Zo is het nieuwe product altijd zichtbaar.

Verzenden met zekerheid

Wil je jouw nieuw product met de post of een koerier versturen? Dan is de verzenddoos de beste keuze. Deze doos is schokbestendig waardoor jouw product veilig kan verzonden worden. Je kan de doos ook van een inlay op maat voorzien om jouw nieuw product hierin mooi vast te leggen. Zorg voor een leuke boodschap op de doos en vergeet zeker niet de binnenkant te bedrukken. Wedden dat jouw nieuw product straks uitgebreid wordt bekeken?

Met deze verpakkingstips is jouw nieuw product klaar om te lanceren. Zorg dat de verpakking in lijn ligt met jouw bedrijfsimago. En denk eraan: het is meer dan het product alleen wat telt. Het totaalplaatje moet kloppen om je boodschap extra kracht bij te zetten. Onze drukexperts denken graag mee om jouw project te doen slagen.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!