Pimp je drukwerk met foliedruk

Verbluf met foliedruk

Foliedruk doet jouw drukwerk direct in het oog springen. Bedrijven doen er in deze tijden alles aan om de aandacht van de klanten te trekken. Er zijn tal van manieren om jouw drukwerk af te werken. Denk aan blinddruk, diepdruk of letterpress. De meest gekende is foliedruk. Bij deze ambachtelijke druktechniek wordt een dun laagje folie op bepaalde delen van je drukwerk aangebracht. Hiervoor wordt een cliché of drukstempel gebruikt. Zo krijgt jouw drukwerk instant een schitterend effect.

Goudfolie of zilverfolie zijn de meest courante kleuren. Beide kleuren zijn tijdloos en makkelijk te gebruiken op verschillende kleuren papier of karton. Ook brons- of koperfolie zijn heel trendy. Of wat dacht je van een combinatie van twee kleuren folie voor nog meer effect?

 

Onze klant La Martha koos een stijlvol zwart doosje met deksel afgewerkt met koperfolie. Een smaakvolle combinatie! Lees hier meer over deze realisatie.

Kies de geschikte verpakking

Het is belangrijk om te starten bij de basis. Jouw product verdient ongetwijfeld een originele verpakking. Of je nu kiest voor een eenvoudige verpakkingsdoos of een stijlvolle luxe doos, jouw artikel zal zeker opvallen in de juiste verpakking.

Je kan jouw doos omkleden in een stijlvolle papiersoort zoals mat zwart papier of gaan voor elegant wit papier met structuur. Werk de doos uiteindelijk af met foliedruk voor extra pit. Onze experts helpen je graag met de keuze van de materialen.

Premium drukwerk

Ook op de bijhorende kaart of brochure kan je met foliedruk opvallen. Een leuke uitnodiging of productbrochure verdient een premium uitstraling. Leg accenten in folie op je cover of kaart. Deze subtiele details zorgen voor een elegante moderne toets.

Foliedruk zorgt voor extra pit op je drukwerk.
Subtiel of juist royaal toegepast, jouw drukwerk zal zeker meer cachet krijgen!

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!