Deze drukitems mogen zeker niet ontbreken op je event

Waar is da feestje?

Staat jouw bedrijf binnenkort op een beurs? Of hebben jullie een bedrijfsevent georganiseerd? Wie weet, staat er een personeelsfeest op de planning? Welk event je ook in gedachten hebt, er komt heel wat bij kijken. Ook het drukwerk vergt natuurlijk de nodige aandacht. Zo kan jouw bedrijfsevent alvast niet meer stuk!

Markeer in je agenda

Om er zeker van te zijn dat je genodigden op jouw event aanwezig kunnen zijn, kan je een save-the-date kaart uitsturen. Zo bemachtig je een plaatsje in de meestal overvolle agenda.

Gemiddeld 6 weken voor het event volgt dan de uiteindelijke uitnodiging. Kies voor een luxe uitnodiging afgewerkt met foliedruk of geef de uitnodiging een originele toets met UV-vernis. Ga in elk geval voor een stijl die past bij je bedrijfsimago. Afhankelijk van het type event, kunnen ook affiches of flyers jouw event aankondigen.

Stem alle drukitems voor het event op elkaar af voor een passend geheel.

Brochure of catalogus

Op de beurs of het event plaats je jouw product in de kijker. Een stijlvolle product catalogus of brochure mag dan zeker niet ontbreken. Ga voor een papiersoort en lay-out waar jouw bedrijf voor staat. Ook speciale afwerking zoals een uitkap in de cover of een accent in foliedruk zorgen voor extra cachet.

Fijn aandenken

Op veel events is er een goodiebag of geschenk voorzien voor de genodigden. Geef dit aandenken een origineel karakter door er een totaalbeleving van te maken. Lees hierover meer op onze blog: Unboxing, de kunst van het uitpakken.
Kies je voor een ecologische doos of ga je voor een luxe doos voor meer wow-effect? Of wat dacht je van een schuifdoos met een satijnlint? Voorzie je meerdere producten in de doos, dan is het handig om een inlay te voorzien. Zo blijven de items mooi vastliggen in de doos.

Al onze dozen worden duurzaam geproduceerd.
Want ook daar hechten we veel belang aan. 

Spring eruit

Om de genodigden met elkaar te laten netwerken, kan je een badge met de naam en het bedrijf van de gast voorzien. Voor grote events kunnen polsbandjes met het bedrijfslogo ingezet worden.

Misschien kan je ook een originele eyecather met je logo voorzien? Waarom geen bedrukte strandstoelen op een summer event? Cocktail, iemand?

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!