Hoe je jouw bedrijf duurzaam in de kijker zet bij je klanten

Dankjewel voor de samenwerking

De periode van gezellig tafelen en twinkelende lichtjes breekt straks terug aan. Met het einde van het jaar in zicht vragen bedrijven zich af hoe ze hun klanten op gepaste wijze kunnen bedanken voor de prettige samenwerking. Belangrijke zakenpartners kunnen verwend worden met een eindejaarsgeschenk in een originele verpakking op maat. Lees ook de blog: Originele manier om dankjewel te zeggen. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een bredere groep klanten te verrassen met een eenvoudige attentie. In deze blog geven we je enkele voorbeelden hoe je op een laagdrempelige manier jouw bedrijf meer in de kijker kan zetten bij je klanten en tegelijk origineel kan zijn.

Adventskalender

Kiezen tussen een originele attentie of een leuke kerstkaart is voorgoed voorbij. Want de adventskalender combineert beide én zorgt bovendien voor een leuk verrassingseffect. Hiermee maak je zeker indruk! De items verstopt achter de luikjes bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Deze kunnen in lijn liggen met jouw producten of diensten. Of wat dacht je van heerlijke Belgische chocolade?
Onze klant Agoria liet zelfs op maat gemaakte chocoladevormpjes produceren wat ongetwijfeld een schot in de roos was! De adventskalender kan in een brievenbusgeschikte verzenddoos verstuurd worden wat de levering garandeert.

Ook interesse in een adventskalender met chocolade? Wij begeleiden het hele proces van a tot z: van ontwerp, productie tot verzending. We vouwen, vullen en verzenden de doosjes voor jou. Zo win je kostbare tijd.

365 dagen zichtbaar

Als ondernemer doe je er alles aan om jouw klanten op een passende manier te bereiken. Naast de vluchtige online kanalen, kan je ook voor duurzame alternatieven kiezen. Zo staat jouw bedrijf met een kalender 365 dagen in de kijker bij je klanten. Bovendien is dit een handig en populair eindejaarsgeschenk. Met een bureaukalender of wandkalender in een stijlvolle lay-out zal jouw bedrijf gegarandeerd opvallen.

Een kalender is de ideale attentie om jouw bedrijf in de kijker te zetten. Laagdrempelig en eenvoudig.

Ook de veelzijdige bureaulegger valt in de smaak. Hierop kan snel een notitie op gemaakt worden en het beschermt tegelijkertijd het bureau. Bovendien zijn jouw contactgegevens duidelijk zichtbaar voor je zakelijke partners. Een handig item met veel impact!

Met deze originele eindejaarsgeschenken kan je jouw klanten binnenkort verwennen. Geef ze de uitstraling die perfect past bij jouw bedrijf. Wedden dat jouw klanten elk jaar zullen uitkijken naar jouw kalender?

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!