Snoepverpakking: verleidelijk lekker

Zoete verleiding

Valentijn. Hét feest van de liefde waarbij de romantiek hoog oplaait. En wat past er beter bij deze speciale dag dan zoetigheden zoals snoep en chocolade? Zelfs bedrijven durven hun klanten in deze periode te verrassen met een zoete traktatie om de samenwerking te vieren. Want een zoet gebaar doet altijd wonderen. Hoe kan je deze lekkernijen bijzonder verpakken? In deze blog zetten we enkele mogelijkheden in de kijker.

Sweet kisses 

Chocolade is ongetwijfeld één van de populairste attenties. Een stijlvolle verpakking maakt het geschenkje helemaal af. Aerts Speculaas kiest bijvoorbeeld voor een schuifdoos met lint voor haar artisanale chocoladezoenen. De doos wordt afgewerkt met een eenvoudige opdruk in zilverfolie voor een trendy uitstraling. De bedrukte inlay op maat zorgt ervoor dat de chocoladeproducten mooi vastliggen in de doos.

Wie houdt van blingbling kan een chocoladereep van een opvallende wikkel voorzien. Enkele accenten in goudfolie of spotvernis maken het helemaal af!

Zoete verwenboxen

Wil je verschillende producten in één geschenkverpakking stoppen, dan is de luxe doos met deksel een origineel idee. Voeg daarbij een creatief design in jouw huisstijl en je hebt een leuke eyecatcher om te schitteren bij je klanten. Barú speelt hier handig op in. Ook de draagdoos met handvat is een cool alternatief. Deze populaire doos heeft het allemaal: handig om te dragen, geschikt voor zwaardere producten én voedingsgeschikt.

Jouw chocolade verwenpakket zal zeker niet onopgemerkt blijven bij je klanten!

Oh so sweet

Suikerwaren zijn er in allerlei formaten, kleuren en smaken. Ook voor snoepverpakking zijn er heel wat mogelijkheden. Van uitdeeldoosjes zoals puntzakken tot snoepbekers voor schepsnoep. Denk ook aan een toonbankdisplay waarin porties snoepzakjes zitten. Of wat dacht je van een eyecatcher zoals de uitvergrote snoepdoos van Ricola? Zo trek je gegarandeerd de aandacht.

Opvallend zoet

Voor wie het wat stijlvoller wenst, is een luxe doosje met openvallende wand een uitstekende keuze. Dit originele model is perfect om bijvoorbeeld felgekleurde macarons mooi te presenteren. Geef de doos nog extra cachet door foliedruk of vernis toe te voegen.

Stijlvol chic!

Duurzaam genieten

Indruk maken bij je klanten doe je met een originele en creatieve verpakking. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, en klanten hechten waarde aan het duurzame karakter van de leverancier. In welke mate zet het bedrijf in op duurzaamheid in zowel productie als bedrijfsvoering? Kies bovendien een partner met ervaring in voedselveilig produceren. De BRCGS-norm is in dat kader een belangrijke graadmeter voor voedselveiligheid en kwaliteit.

Ben je op zoek naar een originele voedselveilige verpakking? Onze drukexperts denken graag met je mee.

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!