Stevig verpakt, veilig verzonden

Perfect geleverd

E-commerce, of de aankoop van goederen via het internet, is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Bedrijven zorgen ervoor dat dit verkoopkanaal optimaal verloopt. Naast een performante webshop is het logistieke gedeelte uitermate belangrijk. Pakketjes moeten op tijd geleverd worden én in perfecte staat. In deze blog gaan we dieper in op het verpakken en veilig verzenden van producten.

Goed beschermd

Wanneer je een relatiegeschenk, sample of product naar klanten wil sturen, is het essentieel dat dit item veilig en beschermd kan worden getransporteerd. Met een verzenddoos gemaakt uit stevig golfkarton maak je de juiste keuze. Je kunt ervoor kiezen om een inlay in deze verpakkingsdoos te verwerken zodat de goederen goed vastliggen tijdens verzending. Een inlay kan zowel van karton als van isolerende mousse gemaakt worden. De verzenddoos en inlay worden volledig op maat van de inhoud gemaakt.

Ook fragiele of breekbare items kunnen perfect verstuurd worden

Open the box

Bedrijven hechten veel belang aan het design van de verpakking omdat dit de merkbekendheid vergroot en een uiting is van het bedrijfsimago. Vandaar dat de unboxing, of het openen van de doos, extra in de verf wordt gezet. Een pakketje ontvangen wordt hierdoor een ware beleving. Denk aan een leuke boodschap aan de binnenzijde van het deksel of laat zoals Rondou een dartsbord op de achterzijde van de BBQ-box drukken.

Optimaal kartongebruik

De verzenddoos kan in diverse formaten op maat gemaakt worden. Een boek of plat item past perfect in een brievenbusgeschikt model. Hiermee is de levering gegarandeerd en worden portkosten beperkt. Voor grote volumes is de XL-verzenddoos een optie. Om deze doos makkelijk te dragen worden handvaten voorzien. De verzenddozen worden op maat van de inhoud geproduceerd zodat er optimaal kartongebruik is en minimale ruimte voor transport wordt ingenomen. Een bewuste ecologische keuze.

De verzenddozen zijn van hoogstaande drukkwaliteit en worden bekleed met offsetgedrukte vellen.

Maak indruk

Je ziet, met de verzenddoos kan je onbezorgd en veilig goederen versturen naar klanten. Schenk ook voldoende aandacht aan de look & feel zodat het unboxen een ware beleving wordt en jouw merk een grote indruk nalaat.

Wat klanten over ons zeggen...

We zijn pas tevreden als jij dat ook bent

""Ik zocht een verfijnde en stevige verpakking. We hebben samen een gepaste oplossing gevonden. Ik ben heel blij met het resultaat!""

Wil jij net zoals dit bedrijf uitpakken met leuk drukwerk of een coole verpakking?

Neem vrijblijvend contact op

Ons team van specialisten staat altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. De koffie is al gezet!